Retur

 

Referat

Ekstraordinær generalforsamling

Mandag. d. 19/2 2007

Grundejerforeningen Skytteengen Syd

 

 

1. Valg af referent og dirigent

Tina Volder opstillede og blev valgt som Dirigent. Nikolaj Ruwald opstillede og blev valgt som referent.

Der blev registreret 16 fremmødte husstande, hvorfor det kunne konstateres, at grundlaget for evt. godkendelse af vedtægtsændringer var tilstede (j.f. §11)

2. Status på vejsag

Bestyrelsen fremlagde kort forløbet samt nuværende status på vejsagen og lagde op til en afstemning hvorvidt foreningen skulle anlægge en decideret erstatningssag mod kommunen.

Sagen omkring foreningens retsstilling blev diskuteret ligesom tab og gevinst-situationer ifbm. en evt. retssag, også blev drøftet.

Da PL i sit seneste brev til grundejerforeningen åbner op for, at de gerne vil tage ny og endelig vurdering af foreningens retsstilling, blev der stillet forslag om, at denne sidste mulighed blev undersøgt, førend at der blev søgt beslutning vedr. om der skulle anlægges en erstatningssag eller ej.

En ny vurdering hos PL kræver, at foreningen indsamler og indsender ALT den dokumentation der kan fremskaffes fra så mange husejere som muligt,

Dette forslag blev diskuteret, og mødte bred opbakning.

Der blev følgende foretaget afstemning, hvor 13 af 16 husstande stemte for, at alle husstande nu kopierer materiale.

Alle husstande bedes derfor aflevere kopier af deres evt. dokumentation til Nikolaj Ruwald i nr. 41. SENEST torsdag d. 1/3. Afleveret materiale indsendes herefter samlet til PL for ny og endelig vurdering. (Eksempler på materiale man skal kopiere er vedlagt)

 

2. Vedtægtsændringer som foreslået og omdelt i indkaldelse.

Da både vejdirektoratet og PL afviser, at foreningen har nogen muligheder for at undgå kommunens omlægning af vejens status, er det bestyrelsens vurdering at foreningen bliver nødt til at forholde sig til de udgifter der vil påløbe ifbm. vejens drift og vedligehold.

Bestyrelsen fremlagde 2 modeller som man bad generalforsamlingen forholde sig til.

  1. "en lade stå til model" hvor alle påløbne udgifter betales løbende af de til enhver tid værende parcellister.
  2. en betal som du slider" model hvor der opkræves et årligt beløb til drift og vedligehold så alle husejere betaler en fair andel ifht. hvor meget der slides. Bestyrelsen fremlagde tal indhentet og bearbejdet af Niels Nyholm fra nr. 55, som beløb sig til, at der fremover opkræves et årligt beløb på kr. 900,00 pr. husstand. (dette beløb skulle dække nyt slidlag om ca. 20 år, El ifbm. vejbelysning samt snerydning).

    Der blev skredet til afstemning og alle 16 husstand vedtog at model 2 skulle indføres. De foreslåede vedtægtsændringer er hermed vedtaget.

    Beløbet på kr. 900,00 blev samtidig vedtaget og bliver opkrævet første gang sammen med det ordinære kontingent på kr. 300,00 efter den ordinære generalforsamling i April.

  3. Friholdelse af 2 parcellister udenfor kvarterenhederne for betaling til vej.

Da grundejerforeningen har 2 parcellister der er en del af vejanlægget fremsatte bestyrelsen forslag om at der desuden til vedtægterne tillægges, at disse parcellister IKKE skal betale til vedligeholdelse og drift, men kun betale det ordinære bidrag. Det tillægges samtidigt, at de omtalte parcellister naturligvis heller ikke kan have fremtidig indflydelse over fordeling eller anvendelse af de hensatte vej-midler og ej heller have andel i disse midler.

Dette blev enstemmigt vedtaget og tillæg tilføjes vedtægter.

4. Snerydning

Bestyrelsen fremlagde til sidst forskellige modeller for fremtidig "snerydnings politik".

Punktet blev diskuteret, og der syntes overvejende stemning for at der blev indført et "fuldt service niveau", hvor der etableres en fast aftale og afklaret serviceniveau med en vognmand.

Niels Nyholm tilbød at indhente tilbud som præsenteres på den ordinære generalforsamling, hvor beslutning kan tages endeligt.

Dette blev enstemmigt vedtaget.

For referatet,

Nikolaj Ruwald, Telefon: 36 96 27 57, nikolaj@ruwald.dk

Retur