Retur

Referat

Ordinær generalforsamling

 G/F Skytteengen Syd

Tirsdag d. 12. april 2011

1.    Valg af dirigent

2.    Bestyrelsens beretning

3.    Forelæggelse af revideret regnskab

4.    Forslag fra bestyrelsen, herunder budgetforslag

5.    Forslag fra medlemmerne

6.    Valg af medlemmer til bestyrelsen.

7.    Valg af suppleant til bestyrelsen

8.    Valg af revisor og revisorsuppleant

9.    Eventuelt

Fremmødte husstande:                      43, 37, 39, 59, 1, 17, 57, 7, 55, 23, 25, 11, 3, 21, 53, 27,41, 45, 51

i alt 18 husstande.

Ad. 1 Steen (nr. 51) blev valgt til dirigent. Nikolaj (nr. 41) til referent. Steen (nr. 51) konstaterer at indkaldelsen er sket iht. vedtægterne.Dirigenten nævnte, at da der er forslag at behandle for G/F, bemærkes, at almindelige forslag kan vedtages ved stemmeflertal. For forslag om vedtægtsændring gælder, at der skal være mere end 2/3  (22 husstande), hvorfor bestyrelsen indkalder til ekstraordinær G/F, hvor 2/3 af de fremmødte skal stemme for vedtagelse.

Ad. 2 Friedrich (nr. 27) beretter om foreningens aktiviteter i det forgangne år. Birgitte (nr. 17) og Friedrich  har oprettet foreningen med netbank og NEM-id til nuværende bankforbindelse (Danske Bank). Friedrich konstaterer videre at foreningen kom tilfredsstillende gennem den forgangne vinter, blandt andet efter det blev besluttet at anskaffe grusbunker ved hver vendeplads som kunne anvendes som supplement til saltning. Friedrich takker desuden kasseren for en særdeles omhyggelig og professionel gennemførsel og opstilling af årsregnskabet. Friedrich beretter videre om gennemførte samtaler med Parcelhusejernes Landsforening bl.a. vedr. aftaler om finansiering af evt. vejvedligeholdelse som påhviler foreninger som vores. Niels (nr. 55) stiller spørgsmål om vi har hørt fra SEAS vedr. betaling for belysning. Friedrich afkræfter at der har været nogen henvendelse. Friedrich beretter videre at der har været tilsyn af vejens beskaffenhed via Munck Asfalt, som dog for nærværende ikke fandt store fejl og mangler. Dog kunne man ikke afvise at der senere vil opstå problemer som vi derfor skal være opmærksomme på.

Ad. 3 Birgitte (nr. 17) gennemløber det reviderede regnskab og gør opmærksom på budgetkolonnen for 2010 som nu figurerer ved siden af regnskabstallet for nem sammenligning. Der stilles spørgsmål til udgifter til anlægsgartnere. Dette vedrører udgifter til forrige periode (inden aftale blev opsagt) som forfaldt i kalenderåret 2010. Der stilles spørgsmål til hvad udgifter til one.com og dk hostmaster er for noget. Der oplyses at dette er udgifter til foreningens hjemmeside (domæne). Generalforsamlingen godkender herefter regnskabet enstemmigt.

Ad. 4 Forslag om vedtægstændringer (iht. tidl. udsendte). Friedrich (nr. 27) beretter kort om baggrunden for de forslåede vedtægtsændringer vedr. §§4+6. Punktet diskuteres og der er mange indlæg. Det konstateres at G/F ikke er beslutningsdygtig – når det er vedtægtsændring - da der ikke er 2/3 af medlemmerne fremmødte, hvorfor generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig.

Generalforsamlingen indstiller at de forslåede ændringer i § 4 bliver vedtaget.

Generalforsamlingen indstiller til at § 6 præciseres så opkrævningsperioden i stedet dækker 1/1 til 31/12 mod det foreslåede 1/5-30/4. Forud årligt ændres til årligt. I § 1 sidste afsnit ændres Skælskør Kommune til Slagelse Kommune. I §11 ændres betegnelsen ”Ny Slagelse byråd” til Slagelse Kommunes byråd. Ændringerne vedtages enstemmigt.

Friedrich gennemgår budgetforslaget. Der spørges ind til baggrunden for bidrag til vejkontoen. Friedrich beretter at forslaget er opstillet under hensyntagen til vejens slid og stand både for hvad angår belægning såvel som kloakker. Det besluttes at fremrykke pkt. 5 da der blandt de indkomne forslag er forslag der kan påvirke budgettet.

Efter at punkt 5 er behandlet, gør dirigenten opmærksom på, at forslag 1 fra medlemmerne (jf. ad. 5) påvirker budgettet med en udgift på kr. 8.750. Niels (nr. 55) trækker sit forslag om ændring til budgettet. Derefter stemmes om budgettet. 17 stemmer for så budgettet er vedtaget.

Ad. 5

Forslag 1: Støtte til rydning/trimning af hæk mod stamvejen. Niels beretter at gruppe V har ryddet noget af fællesarealet da gruppen ikke kunne magte vedligeholdelsen. Regningen lyder på kr. 8.750,00 inkl. moms. Arbejdet er således allerede udført og man beder derfor generalsamlingen støtte pr. efterbevilling. Punktet diskuteres med mange indlæg. Der stemmes. 1 stemmer for.  15 stemmer imod. 2 undlader at stemme. Forslaget blev ikke vedtaget.

Forslag 2: Forslag om etablering af ekstra lygtepæl ud for nr. 33.  Forslaget diskuteres. Det aftales at bestyrelsen får til opgave at undersøge om den nuværende belysning er i overensstemmelse med reglerne. Thomas (nr. 17)  påtager sig pva. bestyrelsen at undersøge sagen nærmere. Forslaget kom ikke til afstemning.

Forslag 3: Forslag om etablering af parkeringsplads for enden af midterste græs-fællesareal. Thomas (nr. 17) beretter om baggrunden for problemet. Ken beretter at sagen har været behandlet tidligere ved overdragelsesforretningen med kommunen. Han indstiller til at sagen bør undersøges mht. om man har lov til at forandre arealet fra græs til vej/parkering. Der er flere der udtrykker tvivl om hvilket præcise areal der er tale om, samt hvad det vil koste at ændre det nuværende areal fra almindeligt græsareal til parkering. Punktet frafaldes (genoptages om muligt efter afklaring).

Forslag 4: Forslag om fælles arbejdsdag Bestyrelsen fremlægger forslag om fælles arbejdsdag 1. søndag i maj. Der stemmes og 10 stemmer for. Forslaget vedtages.

Ad. 6 Formand (Friedrich nr. 27) og næstformand (Nikolaj nr. 41) genopstiller og modtager genvalg.

Ad. 7 Knud (nr. 57) stille op som suppleant og vælges igen.

Ad. 8 Jytte (nr. 55) og Tina (nr. 53) vælges som hhv. revisor og revisorsuppleant. .

Ad. 9  Kitty (nr. 45) fortæller hun har en sort forlængerledning efter vejfesten. Hun fortæller videre at det er aftalt med nr. 47 at der etableres en gul markeringsstribe på asfalt for at sikre ordentlig indkørsel til nr. 47. Vejfesten i år arrangeres af nr. 11 og 17 (i det nr. 13 er flyttet). Dato følger snarest. Der indstilles til at alle interesserede er velkomne til at hente sand der er til overs fra sandbunkerne fra i vinters. Sandet er p.t. placeret på flere stier men der er rigeligt. Der opfordres til at alle får tilmeldt sig e-mail listen.

 

                                                                                                                                                 

Friederich Wolter                                Sten Skovgaard
Formand                                             Dirigent
 

 

For referatet,

Nikolaj